Vanliga frågor

 

Hur avbokar eller ändrar jag en befintlig bokning?
- Du hanterar din bokning hos Booking med bekräftelsenummer enligt din bokningsbekräftelse.


 
Vad gör jag om jag inte fått någon bokningsbekräftelse?
- Bekräfta att du har ditt bokningsnummer tillgängligt (vilket du vanligtvis får i en bokningsbekräftelse via email) och kontakta därefter Bookings support.


 
Kan ni hjälpa till med en rekommendation på hotell?
- Självklart kan vi hjälpa till med rekommendation på ett specifikt hotell efter dina önskemål. Kontakta oss via formuläret nedan och vänligen ange önskat vistelse-datum, antalet personer och rum, ev. antalet barn under 18 år, ungefärlig budget och ev önskemål med närhet till sevärdhet/attraktion eller stadsdel/område.


 
Har ni tips på saker man kan göra i Stockholm?
- Absolut. Du kan se saker att boka in dig/ditt sällskap för i Stockholm genom att gå till webb-adressen http://besok.hotellstockholm.com. Tveka inte att höra av dig till oss via kontakt-formuläret nedan om du vill ha fler förslag.


 
Hur använder jag prisgarantin om jag mot förmodan hittar hotellet billigare någon annanstans?
- På bokningssidan finns en länk som heter “Vi matchar priset”. Om du mot förmodan hittar samma bokning billigare på en annan webbplats kontakta då kundtjänsten och be om återbetalning av mellanskillnaden. Då bekräftar dem detaljerna som gäller och huruvida erbjudandet du hittat är likvärdigt med det som du bokat.


 
Om jag letar hotell på andra order i Sverige eller utomlands, kan jag boka det via er?
- Ja, om du är inne på ett specifikt hotell här så kan du alltid ändra resmål genom att skriva in den nya destinationen i sökformuläret. Här kan du hitta våra systersajter om du letar t.ex. hotell i London eller Göteborg. Överväger du att köpa hus i Marbella eller vill boka hotell i Marbella på solkusten i Spanien så har vi även en systersajt som heter www.marbella.se.


›› Har du någon fråga som inte besvaras här, tveka då inte att kontakta oss.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Andra Hotell

img